Få et nyt badeværelse - Sammen skaber vi dit unikke bademiljø

Med et nyt, velindrettet badeværelse øger du boligens komfort væsentligt – og hertil får du en reel forøgelse af boligens værdi. Du har sikkert nogle ideer til, hvordan dit nye badmiljø skal se ud – og henvender du dig til os, kan vi ikke kun yde kompetent rådgivning, men også give dig et helt arsenal af ideer og spændende badløsninger. Vi har den rette viden og den store erfaring.

Jagter du et splinternyt badeværelse eller trænger det gamle til en kærlig hånd? Vi står klar til at hjælpe med at skabe lige præcis det bademiljø, som du ønsker til din bolig. Kontakt os allerede i dag og lad os inspirere dig.

Totalløsningen til dit badeværelse

Når du har truffet de valg, der sikrer dig et personligt og individuelt badeværelse, så skaber vi det for dig. Hos Bedre Bad Holbæk tilbyder vi totalløsningen til dit badeværelse. Det betyder at vi styrer og kordinere hele processen fra start til slut - så det eneste du skal tænke på er hvor meget, du glæder dig til at opleve dit nye drømmebadeværelse. Med en totalløsning fra Bedre Bad Holbæk er alt inkluderet, og der kommer ingen udgifter med småt. Du kan også starte med et gratis badtjek, hvor vi tager en faglig vurdering af dine muligheder og en snak om hvordan du ønsker dit nye badeværelse skal være.

Smarte badløsninger med kvalitet i top

Når vi snakker badeværelser og bademiljøer, så er det vigtigt, at kvaliteten er fra øverste hylde. Badeværelset er det rum i huset, som til dagligt står overfor de største udfordringer. Det skal kunne klare vand og fugt i store mængder. Hos Bedre Bad Holbæk kender vi til vigtigheden af et godt og solidt stykke håndværk, og vi vil med glæde hjælpe dig med at skabe et bademiljø, som du kan nyde - også mange år ud i fremtiden.

Alle produkter som integreres i dit badeværelse kommer fra leverandører, som vi ved efterlever samme høje kvalitetsstandard som os selv. Dermed er vi helt sikre på, at når vi levere et badeværelse, så er det kvalitetsmæssigt helt i top.

Her skaber vi funktionelle og spændende badløsninger

Vi udfører badløsninger over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

Læs mere om badeværelser: