Badeværelser

Bedre Bad Holbæk er din lokale badekspert i totalløsninger og din hurtige genvej til det flotte badeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed – for vi har gjort processen let for dig. Derfor har vi også rigtig mange badeværelser i ordrebogen, men vi elsker det, og vi elsker at køre fra en kunde velvidende at vi har været med til at skabe drømmebadeværelset for kunden og dens familie.

Vi koordinerer hele indsatsen: Fra fagfolk laver indretningsforslag over håndværkernes arbejde – helt frem til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse. Det er vores navn og ære der står på spil i denne proces, så derfor er vi også hos Bedre Bad Holbæk meget påpasselige med at efterlade kunden præcis som det forventede - med et færdigt produkt og en tilfredsstillelse i maven hos kunden.

Med fokus på krav og behov

Vi er bevidste med, at der sjældent er én løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Dette problem løser vi gennem en grundig dialog med den enkelte kunde, hvor vi her har fokus på individuelle krav og behov. Dette kan der være flere årsager til hvor faktorer, som livsfase kan have en væsentlig betydning. Hvis man eksempelvis har mindre børn, så har man som regel større krav til praktiske løsninger. Hvis man derimod har udeboende børn, så er ønsket til sit badeværelse måske mere wellness-lignende forhold. 

Vores generelle råd er, at man kan gøre badeværelsesprojektet lettere for sig selv, hvis man er bevidst omkring sine krav og behov. På den måde har vi i højere grad mulighed for at indsnævre relevante løsninger. Det gør valget mere overskueligt, så du netop kan fokusere på de badeværelsesløsninger, som er skræddersyede til netop dig. 

Uanset hvad dine behov måtte være, så er en ting ganske klart. Hos Bedre Bad Holbæk hjælper vi dig i mål med dine drømme gennem moderne og funktionelle løsninger. Kontakt din lokale badekspert allerede i dag, og hør nærmere om dine muligheder. 

Inspiration til dit badeværelse

På siderne her kan du se den store variation og de forskellige stilarter, som vores løsninger kan byde på. Se nogle af de mange badeværelser som Bedre Bad Holbæk har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde. Hvis du drømmer om at lave et nyt badeværelse, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i at skabe personlige badeværelsesløsninger, der passer præcis til vores kunders behov og ønsker. Sammen kan vi skabe dit nye drømmebadeværelse.

Du kan desuden få mere inspiration gennem vores badtjek. Her vil du få besøg af en kompetent badekspert, som vil gennemgå dit badeværelse fra a til z. Du finder mere information her

Ærlig rådgivning

Bedre Bad Holbæk har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Og så kan vi love dig: Du får en ærlig og redelig rådgivning ud fra mange års erfaring og ekspertise.

Vi håber, at det har sat skub i dit næste badeværelsesprojekt. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Her vil vi stå klar med gode råd og vejledning. Du finder vores kontaktinformationer her

 

Se mere om badeværelser: