Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Nyt badeværelse? Vi har løsningen

Bedre Bad Holbæk – Gert Jørgensen VVS er din lokale badekspert i totalløsninger og din hurtige genvej til det flotte badeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed – for vi har gjort processen let for dig. Derfor har vi også rigtig mange badeværelser i ordrebogen, men vi elsker det, og vi elsker at køre fra en kunde velvidende at vi har været med til at skabe drømmebadeværelset for kunden og dens familie.

Vi koordinerer hele indsatsen: Fra fagfolk laver indretningsforslag over håndværkernes arbejde – helt frem til det tidspunkt, hvor du kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse. Det er vores navn og ære der står på spil i denne proces, så derfor er vi også hos Bedre Bad Holbæk – Gert Jørgensen VVS meget påpasselige med at efterlade kunden præcis som det forventede – med et færdigt produkt og en tilfredsstillelse i maven hos kunden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Hjælp til indretning af badeværelse

Vi er bevidste med, at der sjældent er én løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Dette problem løser vi gennem en grundig dialog med den enkelte kunde, hvor vi her har fokus på individuelle krav og behov. Dette kan der være flere årsager til hvor faktorer, som livsfase kan have en væsentlig betydning. Hvis man f.eks. har mindre børn, så har man som regel større krav til praktiske løsninger. Hvis man derimod har udeboende børn, så er ønsket til badeværelset måske mere wellness-lignende forhold.

Vores generelle råd er, at man kan gøre badeværelsesprojektet lettere for sig selv, hvis man er bevidst om sine krav og behov. På den måde har vi i højere grad mulighed for at indsnævre relevante løsninger. Det gør valget mere overskueligt, så du netop kan fokusere på de badeværelsesløsninger, som er skræddersyede til netop dig.

Uanset hvad dine behov måtte være, så er en ting ganske klart. Vi står altid klar til at hjælp dig i mål med dine drømme gennem moderne og funktionelle løsninger. Kontakt din lokale badekspert allerede i dag, og hør nærmere om dine muligheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Drømmer du om nyt badeværelse eller skal det gamle renoveres?

Med et gratis badtjek kan du være sikker på at få en god start på din badeværelsesdrøm. Inden vi går i gang, stiller vi dig en række spørgsmål, så vi kan spore os ind på hvilke muligheder der er de rigtige for dig. Skal du have et helt nyt badeværelse, eller ønsker du blot at give det gamle en makeover? Vi har mange års erfaring med planlægning og montering af badeværelser, og uanset hvad din drøm er, så kan vi hjælpe dig med at få et godt resultat som du vil blive glad for mange år fremadrettet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Inspiration til dit badeværelse

På siderne her kan du se den store variation og de forskellige stilarter, som vores løsninger kan byde på. Se nogle af de mange badeværelser som Bedre Bad – Bedre Energi har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde. Måske drømmer du om at lave et nyt moderne badeværelse eller måske skal badeværelset fornyes i den rustikke stil, som resten af huset besidder. Vi har mange års erfaring i at skabe personlige badeværelsesløsninger, der passer præcis til vores kunders behov og ønsker. Derfor kan vi i fællesskab finde den rette løsning til dit nye drømmebadeværelse.

Du kan desuden få mere inspiration ved at bestille vores Gratis Badtjek. Her vil du få besøg af en kompetent badekspert, som vil gennemgå dit badeværelse fra A til Z.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Ærlig rådgivning om badeværelsesprojekter

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Holbæk har vi fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Og så kan vi love dig: Du får en ærlig og redelig rådgivning ud fra mange års erfaring og ekspertise.

Vi håber, at det har sat skub i dit næste badeværelsesprojekt. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Her vil vi stå klar med gode råd og vejledning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Udfyld herunder og vi ringer dig op i dag

  Navn

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

  Se vores produkter til badeværelset

  På vores webshop har vi et stort udvalg af alt tilhørende badeværelset. Her finder du armaturer, baderumstilbehør, møbler, spejle, lamper og de store ting som brusekabiner, håndvaske og toiletter.

  Her finder du en masse smarte og moderne produkter, der kan give dit badeværelse, den luksus som det fortjener.

  Se udvalget af badeprodukter via. knappen nedenfor – Alle priserne er med levering og montering.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.