Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Ombygning og renovering af badeværelse – Bedre Bad Løsninger

Du behøver kun at henvende dig ét sted for at få en holdbar totalløsning til bad og bryggers, der indeholder alle entrepriser til fast tid og pris – dit lokale Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS kan stå for alt dette. Ja, det er rigtigt nok. Alt er med i vores pris, både produktet, levering og installation. Det er derfor vi kan bryste os af at være førende på markedet i forhold til den komplette løsning. Vi tager selvfølgelig også alt vores overskydende affald og emballage med os, når vi er færdige med dit drømmebadeværelse – så er du fri for at skulle på lossepladsen med emballagen fra f.eks. din nye vaskemaskine og tørretumbler. Du står blot tilbage med det moderne og funktionelle badeværelse, som du får glæde af mange år ud i fremtiden. Det sikrer vi gennem vores fokus på dine personlige behov og ønsker gennem hele forløbet.

Under kædenavnet Bedre Bad er vi en del af Danmarks største kæde af VVS-firmaer. Det er et landsdækkende samarbejde, der borger for kvalitet og erfaring. Hos os kan du finde kædens seneste inspirationskatalog og emneorienterede brochurer inden for bad og energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Gennemtænkte indretningsløsninger til badeværelser

Et veludført badeværelse betyder daglig glæde for alle personer i boligen. Vores indretningsarkitekt kan udarbejde den løsning, som passer bedst til dine ønsker og økonomi, og hvor kun de bedste materialer bliver brugt. Lad os vise dig eksempler på badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør, vandhaner, toiletter m.v. Det giver dig mulighed or at træffe det helt rigtige og personlige valg – lige efter din smag. Vi kan både fremvise tidligere løsninger, hvor udgangspunktet har været et lille badeværelse, men vi har også eksempler på større og mere rummelige badeværelser og bryggers. Uanset om dit rum er stort eller lille, så vil vi arbejde med at udnytte pladsen optimalt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Hent inspiration til badeværelset – se flotte løsninger

Se en række eksempler på moderne badeværelser – lavet af Bedre Bad firmaer. Læg især mærke til hvordan badeværelsesmøblerne og badeværelsestilbehøret spiller godt sammen med de materialer der i øvrigt er brugt til at støbe rummet.

Vi har badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør til alle typer af badeværelser. Det gælder lige fra det helt lille til det store med masser af funktioner – eller et sted midt i mellem! Uanset hvad, så kan vi med vores høje kvalitet af møbler og tilbehør sikrer, at det lever op til netop dine forventninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Vigtigheden af det rigtige valg af materialer og produkter

Det er nemlig vigtigt, at man ikke undervurderer vigtigheden af det rigtige valg af materialer og produkter. Her kommer Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS ind i billedet, hvor vi med vores mange års erfaring i ryggen, samt levering og installering af utallig forskellige badeværelsesløsninger kan give en kompetent rådgivning omkring valget af badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør.

Vi skaber overblikket, og gør det uoverskuelige mere relaterbar. Det kan nemlig være svært, at danne sig det fulde overblik over samtlige møbler og tilbehør på markedet med tilhørende fordele og ulemper. Dog kan du trygt stole på, at du bliver præsenteret for netop de muligheder, som er mest relevante for dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Her laver vi badeværelser

Vi udfører badløsninger over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde. Så kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi installatør i Holbæk i dag og få en snak omkring dit nye badeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.