Gratis badtjek tilbydes til alle i Holbæk og omegn

Et Gratis Badtjek fra Bedre Bad Holbæk er den bedste start på et nyt badeværelse

Den gode start på badeværelsesprojektet

Går du og overvejer dine muligheder omkring et nyt badeværelse? Og kunne du godt tænke dig, at få en faglig vurdering af dine realistiske muligheder? Hvis du kan svare ja til de 2 spørgsmål, så er et gratis badtjek lige noget for dig!

Et badtjek indebærer, at vi sender en af vores uddannede vådrums eksperter hjem til din bolig, hvor der vil blive foretaget en meget grundig gennemgang af dit badeværelse. Her bliver alt gennemgået lige fra samtlige installationer, klinker, størrelse, bruser, vandtryk osv. Ud fra dette foretager vi et notat omkring de realistiske udvidelsesmuligheder, som du har med badeværelset. Disse muligheder kunne f.eks. være:

  • Udvidelse

  • Omlægning

  • Totalrenovering

Efter vi har præsenteret dig for dine forskellige muligheder, og givet dig et ordentligt overblik over situationen, så tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Er du herefter interesseret i at udvide badeværelset, så stiller vi vores kundskaber til rådighed. Vi forstår nemlig vigtigheden af, at være til stede i processen lige fra starten af. Dette tillader en meget bedre projekteringsprocess, og vi kan dermed også sikre, at du bliver introduceret til samtlige løsninger på markedet. Formålet hermed, er at skabe den absolut bedste løsning på dit nye badeværelse, således at du får glæde heraf i længst mulig tid.

Badeværelset - Det vigtigste rum i boligen

Diskussionen omkring hvilket rum i boligen, som er det absolut vigtigste vil ingen ende tage. Det kommer helt sikkert an på hvem du taler med. Vores bud på dette er dog, at badeværelset nok er det absolut vigtigste rum. Det er nemlig her, at familier over hele verden starter og slutter hver eneste dag. Rummet sætter altså rammerne for, at vi som mennesker kan starte og slutte vores dag i behagelige omgivelser. Derfor skal badeværelset afspejle de funktionelle og æstetiske behov, som familien har. Det kræver den helt rigtige planlægningsproces, hvor behovene for design og funktionalitet bliver lagt på bordet. Markedet rummer i dag alverdens forskellige funktionaliteter og designmuligheder. Hos Bedre Bad Holbæk kan vi levere dem alle, det er blot et spørgsmål om kundens præferencer.

Vi har mange års erfaringer med, at skabe lige netop de drømme badeværelsesløsninger, som den enkelte familie efterspørger. Vi hylder nemlig mangfoldigheden og individualiteten, og forstår til fulde, at der er aldrig er en standard løsning til alle. Derfor skaber vi både moderne badeværelser med ekstra komfort funktioner, og mere traditionelle badeværelser med større fokus på det simple.

Øget VVS kompetencer i badeværelset

Vi er en del af den landsdækkende VVS kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Herigennem har vi adgang til et stort netværk af professionelle og kompetente kollegaer. Dette giver os gode sparringsmuligheder, samt en konstant opdatering omkring de nyeste og bedste VVS og energi løsninger på markedet. Derfor kan du være helt sikker på, at vi altid tilbyder de absolut mest opdaterede løsninger i branchen, og at vores fokus på kvalitet aldrig viger. Uanset om du skal have totalrenoveret badeværelset, opgraderet toilettet eller bare fikset en løbende vandhane, så står vi klar til at hjælpe dig sikkert i mål.

Indretning af badeværelse - Mange muligheder

Når det kommer til indretningen af badeværelset er der flere forskellige muligheder. Vi udfører dem alle uden problemer. Skal du have gulvvarme, så du ikke fryser fødderne om morgenen, så klarer vi det snildt. Vi installerer også automatiske armaturer, som i høj grad øger hygiejnen og formindsker nødvendigheden for rengøring. Føler du for virkeligt at forkæle dig selv, så installerer og leverer vi det lækre Dusch toilet. Her får du en toilet oplevelse ud over det sædvanlige.

BOOK et gratis badtjek her: