Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Indretningstips til dit badeværelse

Når vi i fællesskab skal skabe dit personlige badeværelse, så er det dine idéer, ønsker og behov som skal realiseres. Alligevel er der nogle elementære tips, som alle kan bruge ved udformningen og indretningen af badeværelset. Her kan du se nogle af dem.

 • Indret badeværelset i zoner efter funktion, så flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
 • Væghængte møbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større og letter rengøringen.
 • Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.
 • Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher kan udnyttes med showercorner.
 • Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
 • Håndklædetørrer er et hit på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder til hele familien.

Din Guide til Badeværelsesindretning: En Omfattende Tjekliste

At designe og bygge et nyt badeværelse er en spændende, men ofte kompleks proces. Der er mange elementer at overveje, fra de store linjer som rummets størrelse og layout til de små detaljer som flisevalg og armaturdesign. For at gøre denne proces så gnidningsløs som muligt har vi samlet en omfattende tjekliste. Denne tjekliste er din guide til at sikre, at intet bliver overset, og at dit nye badeværelse bliver præcis, som du har forestillet dig. Fra opgavens omfang til de endelige finish, her er alt, hvad du behøver at tænke på, når du indretter dit badeværelse:

Din Tjekliste til Badeværelsesindretning

 1. VVS-Arbejde
 2. El og Belysning
 3. Bad, Brus, Jacuzzi og Sauna
 4. Toilet og Vaskeplads
 5. Opbevaring
 6. Diverse Overvejelser
Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Opgavens omfang

Når du overvejer at renovere eller bygge et nyt badeværelse, er det vigtigt at definere omfanget af projektet. Skal badeværelset udvides for at give mere plads, eller skal det reduceres for at skabe et mere kompakt og funktionelt rum? Overvej også, om der er behov for efterisolering for at forbedre energieffektiviteten. Måske er det tid til at opdatere gulvvarmen eller overveje nye gulv- og vægfliser. Husk også at tage højde for forsikringsbehov, især under byggeriet, og overvej eventuelle ændringer i forsikringer mod rør- og svampeskade.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Forberedelser

Inden arbejdet begynder, er det vigtigt at have alle forberedelser på plads. Dette inkluderer etablering af nødbad og -toilet, sikring af finansiering, indkøb af nødvendige materialer, aftaler med håndværkere og bestilling af affaldscontainer.

VVS-Arbejde

VVS-arbejdet er kernen i ethvert badeværelsesprojekt. Dette omfatter kontrol af kloaktilslutning, eftersyn af faldstammer og afløb, og beslutninger om radiatorer, gulvvarme og rørføring. Overvej også udskiftning af armaturer ved vask, bruser og badekar samt eventuelle ændringer i rørføring til vaskemaskine og tørretumbler.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

El og belysning

Elektriske installationer skal være sikre og opfylde dine behov. Dette inkluderer kontrol af eksisterende installationer, tilføjelse af nye afbrydere og stikkontakter, og planlægning af belysning. Overvej også, hvor kabler skal føres, og hvordan håndklæde tørrere skal tilsluttes.

Bad, Brus, Jacuzzi og Sauna

Dit badeværelse skal være en oase af afslapning. Overvej om det gamle badekar skal fjernes eller erstattes med en indbygget model. Måske er det tid til at installere en spa eller sauna? Brusenichen kan også opdateres, og nye armaturer kan tilføjes for at forbedre oplevelsen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Toilet og vaskeplads

Toilettet og vaskepladsen er centrale elementer i ethvert badeværelse. Overvej om toilettet skal beholdes, udskiftes eller opgraderes til en væghængt model. Vaskepladsen kan også opdateres med nye vaskemuligheder og armaturer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Bryggers energi

Opbevaring

God opbevaring er nøglen til et organiseret badeværelse. Overvej om eksisterende skabe skal beholdes eller udskiftes, og om der er behov for yderligere opbevaringsmuligheder som hylder eller væghængte opbevaringsløsninger.

Diverse

Der er mange små detaljer, der kan gøre dit badeværelse unikt. Dette kan inkludere tilføjelse af et nyt spejl, etablering af en pusleplads, valg af farver og materialer og meget mere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Et stort projekt – vi styrer

Med Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS som partner kan du være sikker på, at alle faser og enkeltelementer er på plads. Vi styrer processen igennem inden for aftalt tid og til aftalt pris.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.