Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Rådgivning og installation af energiløsninger

Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS er din lokale og uvildige specialist, når det kommer til energivejledning. Gør brug af vores mangeårige erfaring og altid opdaterede viden på energiområdet. Du kan stole på, at du hos os får en rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er uafhængige af energiselskaberne – derfor kan vi anbefale netop den energiløsning, der præcist dækker dine behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Vejledning skaber overblikket

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der findes utallige forskellige energi- og opvarmningsløsninger på markedet i dag. Det kan samtidig være svært, at danne sig det fulde overblik over tilhørende fordele og ulemper. Her kommer Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS ind i billedet, hvor vi står klar med gode råd og vejledning. Det gælder fra første møde til sidste fase i projektet, hvor kundens krav og præferencer er i fokus. Vores løsning er skræddersyet efter situationen, så vi får det optimale ud af mulighederne samtidig med, vi tager hensyn til netop jeres ønsker og budget.

Hør om vores energicertificering

Vi er stolte af, at kunne kalde os for Certificerede Energivejledere, hvor vi løbende bliver kontrolleret af Teknologisk Institut. For den enkelte kunde betyder det, at vi besidder den nødvendige viden til at give dig kompetent vejledning om alt lige fra energiløsninger og opvarmningsmetoder til energioptimering og meget mere. Dette er ekstremt vigtigt, da vi befinder os i et marked, som konstant er i udvikling. Når du vælger Bedre Energi Holbæk som din professionelle samarbejdspartner, kan du være sikker på at at få moderne og funktionelle løsninger.

Kontakt os allerede i dag, og hør nærmere om dine muligheder for energioptimering, og hvordan det påvirker din fremtidige energi- og varmeregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Sæt et grønt aftryk på miljøet – billig energiløsning

Ønsker du at sætte et mere grønt og miljørigtigt udtryk, så har vi forskellige bud på alternative energiløsninger, som vil kunne nedsætte din boligs eller virksomheds CO2-udledning markant. Her snakker vi løsninger såsom solvarme eller jordvarme, hvor vi gennem den nyeste teknologi udnytter den energi, som jorden/solen udleder og omdanner den til varme til din bolig. Det kan både give dig store besparelser i form af kroner og øre og sikre et grønnere energiaftryk på miljøet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Disse energiløsninger tilbyder vi

Nedenfor kan du se de energiløsninger, som vi særligt er eksperter i:

Hvis din nuværende eller fremtidige opvarmningsform ikke er nævnt her, betyder det ikke, at vi ikke kan klare opgaven. Med vores mange års erfaring og viden hjælper vi dig sikkert i mål, uanset dit valg af energiløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Her udfører vi energiløsninger

Vi udfører et stort antal forskellige energiløsninger over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk – og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde. Du er derfor meget velkommen til at kontakte din lokale energispecialist i Holbæk for at få en uvildig vurdering af, hvordan du får mest muligt varme for pengene. Du er også velkommen til at klikke rundt i Energi-menuen her på hjemmesiden og læse mere om de forskellige energiformer og opvarmningsformer. Bedre Energi Holbæk er din lokale & uvildige specialist, når det kommer til energioptimering.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.