Alternativ grøn energi

Forbruget af energi overalt i verden vokser og vokser og langt størstedelen af energiproduktionen kommer fra olie, kul og gas. Disse går alle under navnet fossile brændstoffer, som udleder drivhusgasser der forværrer jordens klima. Vi må alle gøre en indsats for at reducere udslippet, så derfor specialiserer vi os ud over vvs og bad, også i alternativ energi.

Det gælder om at bruge naturens ressourcer og spare på miljøet, for at køre dette må vi gå over til at bruge vedvarende energikilder som sol, vind og jordvarme.

Få strøm og varme med alternativ energi

Der findes efterhånden et hav af alternative energiformer, som kan hjælpe med at nedbringe CO2 udledningen fra din bolig eller virksomhed. Hos Bedre Energi Holbæk har vi gennem vores samarbejde med Bedre Energi kæden fået et stort indblik i de nyeste teknologier og muligheder indenfor grøn og bæredygtig energi - og dem står vi selvfølgelig klar til at dele med vores kunder.

Et par af de mest anvendte alternative energiformer er jordvarme og solvarme. Her udnyttes jordens ressourcer og omdannes til energi/varme til din bolig eller virksomhed. Dette kan både medføre store besparelser på din varme- / elregninger, og samtidig mindske din CO2 udledning markant.

Hos Bedre Energi Holbæk har vi i fællesskab med vores kunder skabt mange unikke løsninger indenfor alternative energiformer - og det er vi stolte af. Tit og ofte skabes de bedste og mest miljøvenlige løsninger ved at kombinere forskellige former for alternative energiløsninger.

Din bolig – din løsning

Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS har stor erfaring med installationen af disse alternative energiformer. Tøv derfor ikke med at kontakte os med spørgsmål omkring produkter og priser på tlf: 59 53 23 80. Vi har også den alternative energiløsning til din bolig – i detaljer tilpasset dine behov. Det er helt sikkert.

Alternativ energi – alle steder

Vi skaber alternative energiløsninger i by og på land. Opgaverne løses over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.