Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Beregn energimærke og øg værdien af dit hus

Med beregner kan du fået et estimat af, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Du skal blot indtaste boligens samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Hvis du udfylder begge forbrugsfelter (kr. / kWh) beregnes der automatisk ud fra kWh.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Beregn dit energimærke nu

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Hvad betyder energimærkning af huse?

Energimærkning spiller en større rolle end de fleste går rundt og tror.

Energimærkning er reelt set et dokument, som hengiver en given boligs energieffektivitet. Altså med andre ord, hvor energiøkonomisk er boligen, hvilket er relevant i forhold til opvarmning og forbruget af vand. Det gør det muligt at sammenligne energiforbruget med andre boliger, hvilket er meget relevant i ved et boligsalg.

Vores erfaring viser, at boliger med en god energimærkning har en højere salgspris end boliger med en dårligere mærkning. Dette er altså en vigtig pointe, at have med i sine overvejelser, når man går rundt med tanken om energirenovering af sin bolig. En del af investeringen kan altså tilbagebetales gennem et eventuelt fremtidigt hussalg. Desuden vil du opleve besparelser på din nuværende energi- og varmeregning, som med tiden vil tilbagebetaling din investering i energioptimering af hus.

Derfor kan det være en fordel at undersøge, hvorvidt man bør energioptimere, da det på længere sigt giver en mere favorabel pris. Det vil vi her hos Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS gerne hjælpe dig med. Vi har certificerede energivejledere, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne. Vi rådgiver efter dine behov og ønsker. Sammen finder vi frem til den energiform eller energioptimering, der passer præcis til dig og dit hjem.

Bedre Bad - Bedre Energi - sommerhuse

Gyldighed af energimærke

De nuværende regler på området betyder, at dit energimærke har en gyldighed på 10 år, hvilket selvfølgelig gælder fra udstedelsesdagen. Det blev ændret pr. 1 september 2017.

Energimærke skala og rangering

Energimærkningen er rangeret efter en skala, som går fra A2020 til G, hvor A2020 er det mest energieffektive mærke. En god huskeregel kan overføres til køb af hårde hvidevarer fx tørretumbler, vaskemaskine eller opvasker. Her er der også vist et mærkat, som viser energiøkonomien ved hver enkelt produkt, og det kan ligeledes overføres til boliger.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.