Varmepumpe kan give dig energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Totalløsninger indenfor energi hos GJ VVS

Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang af energiinstallationerne. Vi har samtidig et blik for, hvordan selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser.

Med totalløsning mener vi også den måde, som vi løser opgaven på: Når du har besluttet dig for at energioptimere din bolig, så står vi for det samlede projekt. Vi involverer relevante håndværkere og leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk. Sådan kommer projektet sikkert i mål, og du bruger et minimum af tid, penge og energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Vores energi- og varmeløsninger omfatter bl.a.:

Vores udvalg af energi- og varmeløsninger er omfattende og giver dig mulighed for at finde den bedste løsning til dine behov. Vi stræber altid efter at levere totalløsninger, der tager højde for hele din bolig og sikrer optimal energioptimering.

En af vores mest populære energiløsninger er gaskedler. Disse kedler er effektive og pålidelige og kan levere varme til dit hjem på en omkostningseffektiv måde. Vi sørger for at installere og vedligeholde gaskedler af høj kvalitet, der opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Alternative energiløsninger

Som alternativ til traditionelle energikilder tilbyder vi også Alternativ energiløsninger. Disse omfatter blandt andet vedvarende energikilder som solenergi og Jordvarme. Solvarme er en bæredygtig og miljøvenlig løsning, der udnytter solens energi til opvarmning af dit hjem eller dit brugsvand. Jordvarme udnytter den naturlige varme fra jorden og kan være et effektivt og energibesparende valg.

For dem, der stadig bruger oliefyr, tilbyder vi også oliekedler og sikrer, at de er af høj kvalitet og effektive. Vi kan hjælpe med installation, udskiftning og vedligeholdelse af oliekedler for at sikre, at de fungerer optimalt og minimerer dit energiforbrug.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Stokerfyr og pillefyr

Et andet populært valg er stokerfyr og pillefyr. Disse systemer brænder træpiller eller brændsler for at generere varme og kan være en omkostningseffektiv og miljøvenlig løsning. Vi hjælper med installation og vedligeholdelse af stokerfyr og pillefyr for at sikre, at de fungerer problemfrit og opfylder dine varmebehov.

Varmepumper

Luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper er også en del af vores energiløsninger. Disse varmepumper udnytter energien fra luften og leverer effektiv opvarmning til dit hjem. Luft til luft varmepumper opvarmer luften indendørs, mens luft til vand varmepumper kan forsyne dit varmesystem og brugsvand med energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme

Vi tilbyder også gulvvarme, der skaber en jævn og behagelig varmefordeling i hele dit hjem. Gulvvarme er energieffektiv og kan give dig en mere komfortabel opvarmning sammenlignet med traditionelle radiatorer.

For at maksimere din energieffektivitet tilbyder vi også varmevekslere og varmegenvindingssystemer. Disse systemer udnytter varmen fra ventilationen eller spildevandet og genbruger den til opvarmning af frisk luft eller brugsvand. Ved at implementere varmegenvindingssystemer kan du reducere dit energiforbrug og opnå betydelige besparelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Fjernvarme

Endelig kan vi også hjælpe med fjernvarmeinstallationer. Fjernvarme er et effektivt og miljøvenligt system, der leverer varme til dit hjem fra et centralt varmeværk. Vi sikrer korrekt installation og integration af fjernvarme i din bolig for at opnå optimal varmeudnyttelse.

Opgradering af din energiløsning kan have en række betydelige fordele for både dig og miljøet. I en tid med stigende bevidsthed om behovet for bæredygtighed og energieffektivitet er det vigtigere end nogensinde før at tage skridt i retning af mere ansvarligt energiforbrug.

Opgrader din energiløsning og nyd følgende fordele

1. Økonomiske besparelser:

  • Energieffektive løsninger reducerer energiforbruget, hvilket resulterer i langsigtede besparelser på energiregningerne. Udnyttelse af vedvarende energikilder mindsker også afhængigheden af fossile brændstoffer og sikrer stabile energipriser.

2. Miljømæssige fordele:

  • Skift til vedvarende energikilder og mere effektive systemer for at mindske CO2-udledningen og bidrage til kampen mod klimaforandringer. Deltag i overgangen til grøn energi og reducer luftforurening.

3. Øget komfort og velvære:

  • Moderne energiløsninger som gulvvarme og avancerede varmepumper forbedrer komforten i dit hjem med jævn varmefordeling og opretholdelse af behagelige temperaturer og et sundt indeklima.

4. Fremtidssikring:

  • Investering i bæredygtige energiløsninger bidrager til en stabil og bæredygtig fremtid, samtidig med at det mindsker afhængigheden af knappe ressourcer. Bliv en del af den grønne omstilling og vær med til at løse energikrisen.

Ved at samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS kan du få rådgivning og professionel hjælp til at identificere den optimale energiløsning til dit hjem. Vi tilbyder totalløsninger, der tager hensyn til dine behov og budget.

Opnå et energieffektivt og bæredygtigt hjem!

Tag det første skridt mod energieffektive og miljøvenlige løsninger til din bolig i dag! Kontakt os nu på telefonen eller skriv til os på mail for en helhedsorienteret vurdering af dine energi- og varmebehov. Vores erfarne team hos Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk  GJ VVS er klar til at skræddersy en totalløsning til dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.