Få råd om Bedre Energi

Energivejlederen fra Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS er din lokale, uvildige specialist med stor erfaring. Her kan du hente værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi”. Vi kan fortælle dig alt om forbrug, løsninger og besparelser, og gøre det relevant for dig ved at tage afsæt i din bolig og dit energibehov. Vidste du f.eks….

Minimale ændringer – maksimalt udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen. Temperaturen vil derfor ikke falde, men vægten på din pengepung vil.

Nyt fyr reducerer varmeudgifterne

Ved at skifte det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen. Lyder dette spænende, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hjælpe dig hele vejen, lige fra afmontering af det gamle fyr, til opsætningen af det nye. 

Pillefyr - billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Der kan derfor spares mange penge ved at investere i et pillefyr eller stokerfyr. Så skynd dig at ringe eller skriv. Vi står klar til at hjælpe dig.

Få solvarme – og spar 60% på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem på 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg.

Alle ønsker energioptimering og besparelser.

Ingen ønsker at forbruge for meget af den dyre energi – derfor skaber vi energibesparende løsninger overalt i regionen. Opgaverne løses over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

Kontakt os

Har du uddybende spørgsmål til noget, eller skal vi hjælpe dig med at komme i gang med processen om at energioptimere dit hjem. Så kontakt os endelig, enten på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tfl. 59 43 23 80.

Mere om energi- og varmeløsninger: