Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Få råd om Bedre Energi

I en tid hvor større bæredygtighed er afgørende, er det vigtigt at have en specialiseret vejleder, der kan hjælpe med energieffektivitet. Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk er vi din lokale BBA-certificerede energivejleder.

Som din uvildige specialist med stor erfaring kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kan fortælle dig alt om forbrug, løsninger og besparelser, og gøre det relevant for dig ved at tage afsæt i din bolig og dit energibehov.

Her på siden vil vi udforske nogle af de mest effektive metoder til at forbedre energieffektiviteten i dit hjem. Lad os komme i gang og finde ud af, hvordan du kan gøre dit hjem mere energieffektivt og spare penge på dine energiregninger med vores hjælp.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Minimale ændringer – maksimalt udbytte

Små ændringer, stor forskel: Hvis du har fjernvarme eller naturgas, kan en lille investering i en vejrkompensationsenhed have en stor indvirkning på din varmeregning. Med denne enhed kan du spare mellem 10-15% på dine varmeomkostninger, samtidig med at du opretholder en behagelig temperatur i dit hjem. Så selvom temperaturen i dit hjem forbliver konstant, vil du bemærke en betydelig lettelse i din pengepung

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Nyt fyr reducerer varmeudgifterne

Skift dit gamle fyr ud, og spar på varmeregningen: Overvejer du at skifte dit gamle oliefyr ud? Det kan være en god idé. Med et nyt fyr kan du nemlig spare over 30% på varmeudgifterne og samtidig få en mere stabil varme i hjemmet.

Et nyt fyr er ikke kun mere energieffektivt, det kan også være mere pålideligt og kræver mindre vedligeholdelse end ældre modeller. Det betyder, at du ikke kun sparer penge på dine varmeomkostninger, men også kan spare på fremtidige reparations- og vedligeholdelsesomkostninger.

Desuden kan et nyt fyr forbedre dit hjems samlede energieffektivitet, hvilket kan øge dets værdi, hvis du overvejer at sælge i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Pillefyr – billigste energikilde ved mange m2

Et pillefyr er en økonomisk løsning for større boliger: Overvejer du at skifte din nuværende varmekilde ud? Et pillefyr kan være en økonomisk fordelagtig løsning, især hvis du har en større bolig. Når du fyrer med pille-brændsel, opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh), hvilket kan resultere i betydelige besparelser på din varmeregning.

Pillefyr og stokerfyr er særligt effektive til opvarmning af større boliger, da de kan producere en stor mængde varme på en økonomisk måde. Derudover er pillefyr også en mere miljøvenlig løsning sammenlignet med traditionelle olie- eller gasfyr, da de bruger vedvarende energikilder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Fjernvarme – Din driftssikre og miljøvenlige varme løsning

Fjernvarme er en populær og pålidelig opvarmningsmetode i Danmark, og det er ikke uden grund. Denne løsning er ikke kun driftssikker, men også miljøvenlig, da den udnytter overskudsvarme fra industrielle processer eller affaldsforbrænding. Dette reducerer CO2-udledningen og gør fjernvarme til en mere bæredygtig løsning.

Fjernvarme er også økonomisk fordelagtig. Installationen er relativt billig og tjener sig hurtigt ind, og driftsomkostningerne er lave. Et nyt fjernvarmeanlæg har en lang levetid – i gennemsnit 25 år – og der forekommer sjældent nedbrud.

Der er flere måder at optimere dit fjernvarmeanlæg på for at spare penge. Dette kan inkludere udskiftning af gamle ventiler til moderne, energieffektive modeller, installation af en ny A-mærket cirkulationspumpe, isolering af dine varmerør, og installering af et vejrkompenserende anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Få solvarme – og spar 60% på brugsvandet

Invester i solvarme – og skær op til 60% af dine varmtvandsomkostninger. Solvarme er en effektiv og bæredygtig måde at opvarme dit brugsvand på. Med et solvarmeanlæg kan du spare op til 60% af udgifterne til opvarmning af varmt brugsvand. Afhængig af størrelsen på dit anlæg og dit eksisterende varmesystem, kan investeringen i et solvarmeanlæg i gennemsnit tjenes hjem på blot 8 år. Tag fat i os for at høre nærmere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Klar til at tage det næste skridt?

Vi ved, at alle ønsker at optimere deres energiforbrug og spare penge. Derfor er vi dedikeret til at skabe energibesparende løsninger for vores kunder overalt i regionen. Vi løser opgaver over hele Midt- og Vestsjælland, herunder i Holbæk, og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du er klar til at begynde processen med at energioptimere dit hjem, er vi her for at hjælpe. Som din lokale BBA-certificerede energivejleder, er vi dedikeret til at give dig den bedste rådgivning og service. Kontakt os på mail info@gj-vvs.dk eller ring til os på 59 43 23 80. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre dit hjem mere energieffektivt og økonomisk.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.