Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Ny gaskedel? Vi installerer og servicerer

Bedre Energi Holbæk – Gert Jørgensen VVS udfører installationer af naturgas, og bruger kun gaskedler med bedste ydeevne, kvalitet og holdbarhed. Du kan derfor være sikker på at vores installationer og servicering er i højeste kvalitet. Men hvad skal du vælge når den gamle gaskedel skal udskiftes? Vi kan kun anbefale naturgas. Det er billigt og en relativ grøn opvarmningsform, som både kommer din pengepung og miljøet til gode.

Skån miljøet og få besparelser

Har du en ældre gaskedel, anbefaler vi at udskifte denne til en ny. Dette har en lang række fordele som vil komme dig til gode. Eksempelvis skånes miljøet, og du kan opnå en markant besparelse på din varmeregning. Vi sørger naturligvis for en indregulering af dit naturgasanlæg med tilhørende installationer, så det kører bedst muligt økonomisk. Kontakt os og hør mere om dine muligheder. Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS står altid til rådighed, uanset om du skal bruge service eller installation af dit naturgasanlæg. Naturgas er en billig og miljøvenlig varmeløsning, som er meget populær på grund af de økonomiske fordele. Det er også en energiløsning, der er meget skånsom over for miljøet, da det udleder en lille mængde CO2.

Den reale økonomiske besparelse på dit naturgasanlæg bliver selvfølgelig påvirket af en række faktorer. Her kan husets størrelse og isoleringsgraden have en væsentlig betydning. Samtidig har antallet af familiemedlemmer i husstanden ligeledes en påvirkning.

Et naturgasfyr til hver enkelt behov

Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS leverer, og installerer vi naturgasanlæg i mange forskellige typer og størrelser. Det betyder, at vi altid kan finde et fyr, som netop stemmer overens med den enkelte kundens behov og præferencer. En gaskedel som stemmer overens med forbruget er mest energiøkonomisk, og derved får man mest glæde af sin investering mange år ud i fremtiden. Hvis du skulle være i tvivl om dit nuværende forbrug af varme, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Her har vi mulighed for at foretage relevante beregninger og målinger, så du ender med det rigtige valg. Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS er din lokale energiekspert!

Vedligeholdelse og service

Uanset hvilken type af gaskedler og anlæg, så er vedligeholdelse og servicering en nødvendighed. Årsagen heraf skal findes ved, at installationen er i brug mange timer om året. Derfor kan det ikke undgås, at visse dele og komponenter på naturgasanlægget bliver udsat for slitage. Derfor tilbyder Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS skræddersyede serviceaftaler til den enkelte kunde, som altid udføres effektivt i høj kvalitet.

Naturgas eksperter i Holbæk

Vi udfører et stort antal forskellige gaskedelløsninger over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.