GULVVARME - opnå OPTIMAL VARMEFORDELING

Fordele ved gulvvarme

Der undrer os ikke at flere og flere danskere vælger at få indlagt gulvvarme, for det er der mange fordele ved:

  • Ingen fodkulde, heller ikke i de kolde måneder
  • Jævn opvarmning af boligen
  • Mindre varmeforbrug - undgå energispild og spar penge
  • Frihed til indretning uden at skulle tænke på radiatorer

Usynlig installation

Gulvvarme er som en usynlig installation, der hverken kan høres eller ses. Det eneste synlige af gulvvarme-anlægget er en lille termostat - som endda ofte er trådløs, så du slipper for at skulle have synlige ledninger. Alle installationer til gulvvarmen samles i ét skab. Gulvvarme giver dig større indretningsfrihed, hvor du ikke skal tænke på at have radiatorer hængende.

Forskellige typer gulvvarmesystemer

Typen af gulvvarmesystem afhænger af gulvet i din bolig. Der er forskel på om der er trægulv eller betongulv.

Vil du have gulvvarme i et rum med klinker og trægulv, anbefaler vi, at der etableres separate kredse i varmesystemet, så klinkegulvet og trægulvet får en særskilt kreds. Hvis ikke der etableres separate kredse på de forskellige gulvtyper, så vil komforten forringes drastisk og du vil spilde unødvendig energi.

Installation af gulvvarme

Det er ikke nemt at begive sig ud i at etablere gulvvarmesystemet selv. Vi anbefaler at tage en ekspert med på råd fra starten for at undgå forkert sammensætning - som hurtigt kan blive meget dyrt. Desuden bør tilkoblingen af dit varmesystem udføres af en professionel fagmand og el-installationer skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Lad os installere din gulvvarme

Hos GJ VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Holbæk tilbyder vi en totalløsning, hvor vi sørger for at gulvarmesystem og tilkoblingen er udført korrekt. Vi har mange års erfaring og overholder naturligvis alle krav.

Derfor kan du trygt kontakte os, når du skal have installeret gulvvarme. Vi installerer og servicerer gulvvarme-systemer i hele Midt- og Vestsjælland – herunder bl.a. Holbæk, Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.