Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Gulvvarme – Opnå optimal varmefordeling

Gulvvarme tilbyder en næsten usynlig opvarmningsløsning, hvor den eneste synlige del er en lille, ofte trådløs termostat, hvilket eliminerer behovet for synlige kabler. Systemet, som er centralt samlet i et enkelt skab, tillader større fleksibilitet i indretningen uden bekymringer om radiatorplacering.

Fordele ved gulvvarme

Der undrer os ikke at flere og flere danskere vælger at få indlagt gulvvarme, for det er der mange fordele ved:

  • Ingen fodkulde, heller ikke i de kolde måneder
  • Jævn opvarmning af boligen
  • Mindre varmeforbrug – undgå energispild og spar penge
  • Frihed til indretning uden at skulle tænke på radiatorer
Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme med vand eller el

Der findes to typer gulvvarme. Du kan vælge imellem el eller vand. For el generes varme med elektricitet, ved vand får du varme fra den varmekilde du har installeret i hjemmet.

Vandbaseret gulvvarme er tilkoblet dit hus’ centralvarmeanlæg og kan fås med en ekstra cirkulationspumpe, hvis det skal fungere sammen med husets radiatorer. Den vandbaserede er nemlig godkendt til at stå alene som husets eneste varmekilde, modsat el hvor andre varmekilder er et krav.

Udgiften for gulvvarme med vand er mindre end el, da man bruger varmen fra varmekilden i huset, fx fjernvarme, gas -og pillefyr m.m. Hvor meget man sparer afhænger af hvor godt isoleret ens hjem er. Dette er det skarpeste krav der stilles for at udnytte gulvvarmen, det kan ikke anbefales til dårligt isolerede huse. Man sparer også mere, desto effektivt ens varmesystem er. Har man fjernvarme eller pillefyr, sparer man langt mere på varmen end hvis man har oliefyr tilkoblet gulvvarmen.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Skal du have lagt nyt gulv?

Vandvarme er billigere i drift, men til gengæld meget dyrere at lægge og installere, da det kræver man bryder hele sit gulv op. Dette er dog ingen bekymring hvis man alligevel skal have lagt nyt gulv eller fx er i gang med nybyggeri. Da vil gulvvarme med vand altid være at foretrække. Undtagelsen er hvis man kun ønsker gulvvarme i 1 rum, som er et meget lille rum, såsom sit badeværelse. For som nævnt er installation af vandvarme gulv dyrere og kan ved begrænset plads, altså ikke kunne betale sig.

El gulvvarme består af måtter med tynde varmekabler. Kablerne kan fås ned til ganske få millimeter, hvilket gør det muligt at støbe måtterne fast i et lag flydespartel og så lægge fliser ovenpå. Lige præcis dette er grunden til at el er en god løsning, hvis man kun ønsker gulvvarme installeret på sit badeværelse og ikke i resten af sin bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Forskellige typer gulvvarmesystemer

Typen af gulvvarmesystem afhænger af gulvet i din bolig. Der er forskel på om der er trægulv eller betongulv.

Vil du have gulvvarme i et rum med klinker og trægulv, anbefaler vi, at der etableres separate kredse i varmesystemet, så klinkegulvet og trægulvet får en særskilt kreds. Hvis ikke der etableres separate kredse på de forskellige gulvtyper, så vil komforten forringes drastisk og du vil spilde unødvendig energi.

Installation af gulvvarme

Det er ikke nemt at begive sig ud i at etablere gulvvarmesystemet selv. Vi anbefaler at tage en ekspert med på råd fra starten for at undgå forkert sammensætning – som hurtigt kan blive meget dyrt. Desuden bør tilkoblingen af dit varmesystem udføres af en professionel fagmand og elinstallationer skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Lad os installere din gulvvarme

Hos GJ VVS – Bedre Bad – Bedre Energi Holbæk tilbyder vi en totalløsning, hvor vi sørger for at gulvvarmesystem og tilkoblingen er udført korrekt. Vi har mange års erfaring og overholder naturligvis alle krav.

Derfor kan du trygt kontakte os, når du skal have installeret gulvvarme. Vi installerer og servicerer gulvvarme-systemer i hele Midt- og Vestsjælland – herunder bl.a. Holbæk, Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.