Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Spar 50% på varmeudgiften med jordvarme

Selv på den allerkoldeste vinterdag er der stadig masser af varme og energi i jorden omkring dit hus. Med et jordvarmeanlæg kan du droppe oliefyret eller elvarmen og i stedet udnytte jordens oplagrede solenergi. På den måde kan du spare op til halvdelen af din varmeudgift – og oveni skåne klimaet for flere tusind kilo CO2 hvert eneste år. Det er både pengepungen og miljøet glad for. Jordvarme giver altså en økonomisk gevinst, hvor du samtidig skåner miljøet ved at implementere en miljørigtig varmekilde i dit hjem. Det er da en win-win situation.

Læs mere om jordvarme i nedenstående afsnit eller kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS for at få mere information.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Det kan et jordvarmeanlæg:

  • Kan give varme til både radiatorer, gulvvarme og brugsvand
  • Jordvarmeanlæg udnytter varmeenergien i din havejord
  • Der findes allerede tusinder af velfungerende jordvarmeanlæg i Danmark
  • Du kan reducere din årlige varmeudgift med op til 50 procent
  • Jordvarme er nemt og stabilt i det daglige og ender som en overskudsforretning

Jordvarme på lille grund? Intet problem

Har du en lille grund udenom huset eller ønsker du ikke grunden gravet delvist op til nedlæggelse af slanger, så kan du få en pladsbesparende, lodret boring til slangerne. Er din parcelhusgrund ikke den største kan det i nogle tilfælde være en god og økonomisk god løsning at grave din jordslanger ned lodret frem for på langs. På denne måde udnytter man varmen længere nede i jorden.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme er et miljørigtigt alternativ

Du bruger kun en lille mængde elektricitet til at drive selve anlægget sammenlignet med den varme, som du får igen. Faktisk er fordelingen således, at når du bruger 1 kilowatt elektricitet, så får du tilsvarende 3 kilowatt varme tilbage. Derfor er jordvarme en vedvarende og miljørigtig løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordtyper og deres betydning for effekten af jordvarme

Det har stor betydning hvilken type af jord, som du har i undergrunden. Nogen jordtyper er nemlig bedre til at lede varmen end andre jordtyper. Her er fugtig jord særlig god, da den har en tendens til at lede varmen langt bedre end tørt jord. Det betyder altså mere energi, som bliver tilført jordvarmeanlægget.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS foretager vi selvfølgelig relevante jordprøver, så vi kan konkludere, hvorvidt et jordvarmeanlæg er fordelagtigt for dig eller ej. Send mail til info@gj-vvs.dk eller på tlf. 59 43 23 80.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Have og dyreliv tager ikke skade af jordvarme

Vi oplever tit, at folk er bekymrede for deres have, afgrøder og dyreliv ved etablering og installering af jordvarme. Der er dog ingen grund til bekymring, da anlægget ikke har nogen påvirkning på nogen af dele. Dog skal du blot være opmærksom på ikke at foretage beplantninger af busker og træer, som kan skygge for solen, og derved sænke temperaturen i jorden. Derved falder energieffektiviteten, og skaber ikke en fuld udnyttelse af jordvarmeanlægget.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Hvad skal du være opmærksom på ved jordvarme?

En vigtig faktor for at drage maksimalt potentiale ud af jordvarme, er boligens grad af isoleringsevne. Muligheden for at holde varmen inde og kulden ude. Derfor kan du med fordel tjekke om boligen har hulmursisolering. Isoleringen af loft og tætte vinduer ligeledes er en væsentlig faktor.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for en dialog omkring jordvarme

Vi skaber energibesparende jordvarmeløsninger både i byen og på landet. Jordvarmeopgaver løses over hele Midt- og Vestsjælland – herunder bl.a. i Holbæk. Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde. Du kan med andre ord få jordvarme, uanset hvor du bor, og derfor installerer og servicerer GJ VVS også en masse jordvarmeanlæg årligt. Vi sætter en ære i at vores kunder er tilfredse med deres jordvarmeløsning og at installationens effektivitet er i top.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.