OLIEKEDLER

En velfungerende oliekedel er altafgørende for dit olieforbrug og med en gammel udtjent kedel har du sikkert et alt for stort forbrug. Den gamle kedel kan nemlig ikke udnytte energien godt nok. Her kommer Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS Holbæk ind i billedet. Vi er din lokale energiekspert i en bred vifte af opvarmningstyper af boligen. Med vores mange års erfaring i ryggen, så finder vi med garanti en løsning, som passer til den enkelte husstands behov. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om dine muligheder. Find kontaktoplysninger her.

Service af nye og gamle oliekedler

Med få justeringer og ændringer er det muligt, at energioptimere sit nuværende anlæg. Det kan give besparelser på energi- og varmeregningen på længere sigt, og du får derved ny glæde af din installation. Dette kan gøres gennem et besøg af din lokale VVS-installatør, som vil gennemgå dit anlæg fra a til z.

Desuden tilbyder vi også effektiv servicering af dit nye eller gamle oliefyr. Det er vigtigt, at man fortsat prioriterer vedligeholdelse, da opvarmning med olie er en af de dyreste opvarmningsformer sammenlignet med alternative løsninger. Det er altså vigtigt, at man så vidt muligt sikrer, at fyret er energioptimeret.

Skift til ny kedel – og spar tusinde af kroner

Oliekedlen er blevet videreudviklet – nye konstruktioner og teknologi er kommet frem. Ved at investere i en ny oliekedel vil du kunne spare penge og skåne miljøet, faktisk op til flere tusinde kroner om året. Alt afhængig af husstandens forbrug og hvor effektiv den nuværende oliekedel er. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder – vi har også den helt miljørigtige løsning til dig!

Det hjælper vi også med

Hvis du går rundt med drømmen om, at kunne energieffektivisere boligen ved udskiftning af din nuværende oliekedel, så står din lokale energiekspert klar med gode råd og vejledning. Med vores certificering som Energivejleder er det samtidig din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden til beregning og præsentation af relevante alternative opvarmningsformer. Så hvis dit oliefyr trænger til omskiftning eller fornyelse, så er Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS din rette samarbejdspartner.

Love og krav

Har du styr på lovgivningen, og de gældende krav for etablering og installering af oliekedler? Hvis ikke, så er Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS behjælpelig med at danne overblikket. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have nogen eventuelle spørgsmål.

Mange får dækket behovet med et oliefyr

Derfor skaber vi også stærke oliekedelløsninger overalt i regionen. Opgaverne løses over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

Læs også: