SOLVARME

I takt med at verden bevæger sig mod mere bæredygtige energikilder, står solvarme frem som en af de mere effektive og miljøvenlige løsninger. At udnytte solens kraft til at opvarme dit hjem er ikke blot mere miljøvenlig, men også for din pengepung. Læs videre og opdag, hvordan du kan producere din egen energi og gøre en forskel for planeten.

Solvarme – producer din egen energi

Med et solvarmeanlæg får du næsten gratis brugsvand fra marts til september. Og du kan være helt tryg ved, at det virker, og der kommer de forventede mængder af varmt vand ud i hanerne og radiatorerne: Solvarme er en nem, gennemprøvet og velfungerende teknik. Et moderne solfangeranlæg kræver meget lidt vedligehold, og leverer en dokumenteret mængde energi i form af varmt vand. Fortæl om dine behov og lad os præsentere løsningen til dig.

Tip: Et solvarmeanlæg har solfangere og generer varme, et solcelleanlæg med solceller generer strøm og er noget helt andet. Siden her omhandler solvarme og solfangere.

I hvilke situationer er det særlig fordelagtigt?

Hvis du skulle stå i en situation, hvor din nuværende olie- eller gaskedel skal udskiftes eller repareres, så kan du med fordel tage solvarme med i betragtning. Det gælder selvfølgelig også, hvis dit mål blot er at nedjustere brugen af olie eller gas.

Hvis din bolig er el-opvarmet i den forstand, at din varmtvandsbeholder kører på el, så kan du opleve store besparelser på energiregningen ved en hel eller delvis omskiftning til et solvarmeanlæg.

Hvis boligens tag skal renoveres eller udskiftes, så er det dumt ikke at tage solvarme med i betragtning. Der findes i dag mange forskellige moderne løsninger, som diskret kan integreres med husets nuværende tag, så boligens samlede æstetik bibeholdes.

Det får du med et solvarmeanlæg:

  • Solen giver dig varmt vand i hanerne og opvarmer huset
  • Solvarmeanlæg er en tryg teknik – 40.000 danske huse har det allerede
  • Sænk din regning til varmt vand med op til 70 procent og regningen til varme med op til 30 procent
  • Kombiner f.eks. med et klimavenligt pillefyr- installer det f.eks. når du skal skifte fyr eller have taget renoveret - det betaler sig ofte hjem igen på ganske få år.

Miljørigtigt og store besparelser med solvarme

Med et solvarmeanlæg giver du en hånd til miljøet og du kan spare rigtigt meget på din energiregning til varmt vand og opvarmning. Samtidig fremstår din bolig mere attraktiv den dag, hvor du ønsker at sælge den.

En kombination er mulig

Du kan uden større problemer kombinerer din nuværende opvarmningsform med solvarme. Hvis du f.eks. har installeret et oliefyr, så kan du nedbringe dit forbrug af olie markant ved etablering af et solvarmeanlæg. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har installeret et gas- eller pillefyr i boligen. Der er utallige løsninger, og hver og en kan Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS hjælpe dig i mål med, ved at tilkoble din varmeløsning til et solfangeranlæg. Klik her og tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud.

Relevante overvejelser om solfangere

Vores generelle anbefaling er, at dit tag bør have en hældning på mellem 30 og 60 grader, så solfangerne opnår den største energieffektivitet. Hvis taget er fladt, så er det selvfølgelig ikke nogen hindring. Her har vi mulighed for at indstille solfangerne i den perfekte hældning.

Inden projektet sættes i gang, så tager vi selvfølgelig et tjek af tagets bæreevne og konstruktion. Det er vigtigt, at bæreevnen og konstruktionen er i top, så der ikke opstår problemer på længere sigt.

Den økonomiske gevinst afhænger i høj grad af den enkelte husstands vandforbrug, hvor et givent forbrug af vand kan medføre, at solvarmeanlægget ikke er fordelagtigt. Alt dette skal vi nok hjælpe med at tage højde for, hvor vi foretager relevante beregninger og målinger.

Er du klar til at tage springet mod bæredygtig energi?

Hos GJ VVS - Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk er vi eksperter i solvarmeløsninger. Med vores dybdegående viden og mange års erfaring sikrer vi dig den bedste rådgivning og installation.

Ring til os: 59 43 23 80
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lad os hjælpe dig med at realisere din solvarmedrøm. Uanset om du er i startfasen eller klar til installation, står vi klar til at guide dig. Vi dækker hele Midt- og Vestsjælland, inklusiv Holbæk, Nykøbing, Kalundborg og mere.

Kontakt os nu og lad os sammen skabe en grønnere fremtid!

Se også mere om: