Bedre Bad – Bedre Energi Holbæk

Som autoriseret VVS installatør udfører vi både almindelige VVS-opgaver inden for vand, varme, gas og ventilation samt arbejde som blikkenslager, herunder tagarbejde. Derudover er vi specialister i konventionelle og vedvarende energiløsninger og tilbyder hjælp til planlægning, dimensionering, installation og service, herunder gasservice.

Hos os får du kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Hos Gert Jørgensen VVS får du en håndværker, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og som lægger vægt på at overholde alle aftaler og yde dig den bedste service. Vi er desuden dækket af VVS-branchens garantiordning, DS Garanti, som er din garanti for veludført VVS-arbejde.

Din lokale VVS installatør i Holbæk og omegn

Vi udfører VVS-opgaver i Odsherred, Holbæk og resten af Vestsjælland, og vores kunder er både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi samarbejder desuden med forsikringsselskaber og er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi – en landsdækkende kæde af VVS installatører, der alle er eksperter i modernisering af badeværelser og specialister i energiløsninger.

Vi er Certificeret Energivejleder, som er din garanti for høj faglighed. Certifikatet bekræfter at vi har den opdaterede viden på energimarkedet og kan tilbyde uvildig rådgivning inden for sikrer tidssvarende energiløsninger med gode energibesparelser.

Peter Hocke

Aut. VVS-installatør
Bedre Bad partner
Certificeret Energivejleder

Taastruphøj 50
4300 Holbæk

Tlf. 59 43 23 80

Mail: info@gj-vvs.dk

BB-Holbaek-Peter-Hocke

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.