Kontakt Gert Jørgensen VVS

Vi står altid klar til tage imod din henvendelse. Vi løser alle typer af VVS og energi opgaver, og med os er du altid sikret kvalitet fra øverste hylde. Uanset hvordan du kontakter os, kan du være sikker på at modtage kompetent og professionel service. Herunder finder du vores relevante kontaktinformationer:

Taastruphøj 50
4300 Holbæk

Tlf. 59 43 23 80

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os med din VVS-opgave:

Tøv ikke med at kontakte os omkring dine VVS-opgaver. Vi kan hjælpe med alle typer, uanset størrelsen og kompleksiteten. Vi har kompetencerne og uddannelsen, der sikrer dig veludførte projekter inden for alle VVS fagets grene. Vi sætter en ære i, at være kendt for ærlig og pålideligt arbejde, og godt udført håndværk.

Så kontakt os endelig. Vi løser alle vand, varme og sanitets opgaver, samt tilbyder vores ekspertise inden for energiløsninger. Vi står altid klar til at rådgive, vejlede og generelt guide dig sikkert igennem alle aspekterne forbundet med VVS projekter.

Vi kører ud og udfører alle typer af opgaver over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

KONTAKT

Ønsker du yderligere hjælp, kan du kontakte os i nedenstående kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!