Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Kontakt Gert Jørgensen VVS

Vi står altid klar til tage imod din henvendelse. Vi løser alle typer af VVS og energi opgaver, og med os er du altid sikret kvalitet fra øverste hylde. Uanset hvordan du kontakter os, kan du være sikker på at modtage kompetent og professionel service. Herunder finder du vores relevante kontaktinformationer:

Taastruphøj 50
4300 Holbæk

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

VVS-opgaver med bedre bad Holbæk

Tøv ikke med at kontakte os omkring dine VVS-opgaver. Vi kan hjælpe med alle typer, uanset størrelsen og kompleksiteten. Vi har kompetencerne og uddannelsen, der sikrer dig veludførte projekter inden for alle VVS fagets grene. Vi sætter en ære i, at være kendt for ærlig og pålideligt arbejde, og godt udført håndværk.

Så kontakt os endelig. Vi løser alle vand, varme og sanitets opgaver, samt tilbyder vores ekspertise inden for energiløsninger. Vi står altid klar til at rådgive, vejlede og generelt guide dig sikkert igennem alle aspekterne forbundet med VVS projekter.

Vi kører ud og udfører alle typer af opgaver over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Kontakt

Ønsker du yderligere hjælp, kan du kontakte os i nedenstående kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.