Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Hocke
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Peter Hocke - Bedre Bad Bedre Energi Holbæk

Oplev kvalitet VVS med Bedre Bad & Energi Holbæk

Med Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS som samarbejdspartner kan du opleve kvalitet – uanset om opgaven gælder energiløsninger, bad og sanitet ellers gængse VVS-opgaver. Vi lægger vægt på, at kun det bedste er godt nok, hvor udgangspunktet er faglig dygtighed – men det skal også gerne gå hånd i hånd med kvalitet og service. Med Bedre Bad – Bedre Energi i Holbæk – GJ VVS får du altid en god oplevelse. Arbejdet er først færdigt, når installationerne virker, gulvet er rengjort, og alle fodspor er fjernet.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

En moderne VVS-virksomhed

Vi er en moderne VVS-virksomhed, der lægger stor vægt på ærlighed og kvalitet i vores dagligdag. Opgaverne løses altid inden for de aftalte rammer ift. pris, kvalitet og tid. Med os som din VVS’er vil du aldrig opleve uforudsete efterregninger eller unødvendige arbejdstimer. Vores medarbejdere er uddannede til at være nogle af de bedste i branchen, og har derfor et meget bredt spektrum af forskellige kompetencer.

Som en del af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi har vi adgang til et ocean af informationer og viden. Dette tillader os altid at have fingeren på pulsen, og en konstant opdatering omkring de nyeste produkter/teknikker på markedet. Derfor vil du hos os altid opleve, at vejledning og sparring bliver udført på et professionelt og opdateret grundlag. Lyder dette som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os via telefon eller mail. Det er også muligt at komme forbi butikken og få en snak.

Du finder vores kontaktinformationer nedenfor.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Her løser vi VVS, bad og energiopgaver:

Læs mere om opgaver, som vi udfører over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

Vores kompetencer dækker opgaver som:

 • Service og reparation
 • Energivejledning
 • Energirådgivning
 • Renovering
Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Har du opgaven, så står vi altid klar

Kontakt os allerede i dag her

  Navn

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

  Vi løser opgaver indenfor:

  • Private
  • Boligselskaber
  • Ejendomme til det private og kommunale
  • Industri og erhvervsejendomme
  • Byggeri
  • Virksomheder
  • Erhverv – Kontor samt detail
  • Skoler
  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.