VVS

Bedre Bad & Energi Holbæk er specialister indenfor alle typer af VVS installationer. Vi er altid klar på at rykke ud til alle VVS-opgaver uanset størrelse og omfang. Det gælder også, hvis problemet er akut. Vi kunne nemlig aldrig drømme om at lade vores kunder være i stikken. 

Med en professionel VVS-installatør sikrer vi, at du kommer sikkert i mål med din VVS-opgave. Om end det gælder levering, installering eller servicering, så er vi dit rigtige valg som samarbejdspartner. Kontakt os allerede i dag, og hør nærmere om dine muligheder. Det gælder selvfølgelig også, hvis du måtte have spørgsmål eller undren, som du ønsker at få besvaret. Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer nederst på siden. 

Mange års erfaring 

Bedre Bad og Energi Holbæk står altid klar til at løse dine VVS opgaver. Vi har mange års erfaring i at løse forskellige typer af VVS opgaver, hvilket har givet os en værktøjskasse fyldt med kompetencer og viden. Vi udfører meget forskelligt VVS arbejde lige fra en totalrenovering af dit gamle badeværelse til vejledning omkring energioptimering af dine anlæg. Vi udfører både arbejde for private såvel som erhverv. Alt vores arbejde og de materialer vi bruger, er af den højeste kvalitet, da vi ikke vil gå på kompromis med vores kunders behov og ønsker.

Et netværk af kompetencer og muligheder

Vi er derfor også blevet en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad og Energi, hvor vi indgår i et samarbejde med forskellige VVS firmaer landet rundt. Det har den fordel, at vi altid er opdateret på den nyeste viden omkring design og teknologier i VVS branchen. Det gør os i stand til at løse stort set alle problemer for vores kunder, hvor arbejdet lever op til deres fulde tilfredshed. 

Disse opgaver udfører vi

 Herunder er en lille række af de opgaver som vi udfører:

  • Installation og service af forskellige energiformer
  • Totalrenovering af badeværelser
  • Montering og servicering af øvrige varme installationer – fjernvarme, pillefyr, gaskedel
  • Opsætning eller udskiftning af oliekedler og gaskedler
  • VVS-arbejde i nye og gamle huse, lejligheder m.m.
  • Klima- og udsugningsanlæg

 Vi sætter en ære i vores punktlighed og ikke mindst vores håndværk, desuden bestræber vi os altid på at overholde alle aftaler.

Vi tilbyder også serviceaftaler 

En stor del af vores ekspertise er indeholdt i vedligeholdelse og servicering af mindre og større VVS-installationer. Vi servicerer både anlæg til bogen, og komplekse installationer hos vores erhvervskunder. Ved oprettelse af en serviceaftale hos Bedre Bad & Energi Holbæk er du altid sikret et veltrimmet og velfungerende anlæg. Det skaber driftssikkerhed og energieffektivitet. 

Vi skræddersyer altid vores aftaler, så stemmer overens med den enkelte kundens behov. Desuden tager vi selv kontakten, når tiden er inde til dit næste eftersyn. Du slipper for bekymringerne, mens vi tager os af serviceringen. 

Levering og montering

Når du vælger os som samarbejdspartner, sørger vi for, at du får den bedste service. Derfor klarer vi både levering, montering og oprydning. Det betyder, at du kan læne dig tilbage og slappe af, alt imens vi klarer planlægningen og udførelsen af dit projekt. Du får en kontaktperson, som står for hele projekt. Vi garanterer god kommunikation, hvor i sammen finder ud af, hvordan i skal løse opgaven ud fra dine behov og ønsker.

Kontakt os

Du kan kontakte os på tlf. 59 43 23 80 eller ved at gå ind på kontakt, hvor du altid kan skrive til os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt!

Vi udfører opgaver over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.