Energitjek

Bruger du energien rigtigt og får du fuldt udbytte af den? Er dine energiinstallationerne blevet for gamle og dyre i drift? Betaler du for meget for at have varme og varmt brugsvand i din bolig?

Få besøg af vores energivejleder og bliv klogere på, om der er plads til forbedringer og besparelser. Vi er næsten sikre på at kunne give dig en positiv overraskelse: For der er gode chancer for besparelser i dit energibudget – og for en grøn CO2-samvittighed!

Ned for energiforbruget – op med komforten

Vil du vide, hvordan du kan skrue op for komforten, ned for energiforbruget og samtidig spare penge?
Så lad den professionelle energivejleder fra Bedre Energi Holbæk gå din bolig efter i sømmene. Vi tilpasser besøget, så det passer til netop din situation og din familie. Vi undersøger boligen grundigt: både inde og ude: Fra el-, vand- og varmeinstallationer til husets klimaskærm.

Et tjek, der er til at forstå

Resultatet får du i et overskueligt skema sammen med konkrete forslag til forbedringerne og overslag på, hvor meget du vil kunne spare på energien med forbedringerne. Når du har gennemgået materialet, kan vi sammen lægge en god slagplan for dig og din energi.

Bestil et Energitjek her

Alle har gavn af et Energitjek

Alle kan se det fornuftige i et miljørigtigt forbrug af energien – også da det resulterer i meget store besparelser. Det starter med et energitjek, som vi udfører i at stort antal i vores region. Opgaverne løses over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

Se også: