Historie

Håndværk og udvikling er kendetegn for vores Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS. Gert Jørgensen VVS er oprindeligt 2 firmaer – Smeden i Tjebberup og Gert Jørgensen VVS, som nu fungerer under et og ejes af Peter Hocke.

Smeden i Tjebberup har eksisteret side 1861 og altid været under konstant udvikling, der følger med de muligheder, den moderne teknologi giver. Hjertet i virksomheden fra lille landsbysmedie og frem til i dag har dog altid været kunden og håndværket. Igennem snart 150 år har familien Olsen stået for driften af Smeden i Tjebberup, og i dag er 4. generation Hans Thor Olsen stadig en vigtig del af firmaet.

To firmaer bliver til et

Bedre Bad - Bedre Energi - GJ VVS er lokaliseret i Holbæk og har deres ekspertise inden for energi. I 2012 overtog Peter Hocke ejerskabet af Smeden i Tjebberup, og de to firmaer fungerer nu som et, hvor ekspertisen fra medarbejdere i begge firmaer udnyttes og styrker begge firmaer i denne nye konstellation. I dag går de 2 firmaer under navnet Gert Jørgensen VVS. 

Her løser vi opgaver:

Læs mere om opgaver, som vi udfører over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.