OM OS

Oplev kvalitet VVS med Bedre Bad & Energi Holbæk

Med Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS som samarbejdspartner kan du opleve kvalitet – uanset om opgaven gælder energiløsninger, bad og sanitet ellers gængse VVS-opgaver. Vi lægger vægt på, at kun det bedste er godt nok, hvor udgangspunktet er faglig dygtighed – men det skal også gerne gå hånd i hånd med kvalitet og service. Med Bedre Bad - Bedre Energi i Holbæk - GJ VVS får du altid en god oplevelse. Arbejdet er først færdigt, når installationerne virker, gulvet er rengjort, og alle fodspor er fjernet.

Vi er en moderne VVS-virksomhed, der lægger stor vægt på ærlighed og kvalitet i vores dagligdag. Opgaverne løses altid inden for de aftalte rammer ift. pris, kvalitet og tid. Med os som din VVS’er vil du aldrig opleve uforudsete efterregninger eller unødvendige arbejdstimer. Vores medarbejdere er uddannede til at være nogle af de bedste i branchen, og har derfor et meget bredt spektrum af forskellige kompetencer.

Som en del af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi har vi adgang til et ocean af informationer og viden. Dette tillader os altid at have fingeren på pulsen, og en konstant opdatering omkring de nyeste produkter/teknikker på markedet. Derfor vil du hos os altid opleve, at vejledning og sparring bliver udført på et professionelt og opdateret grundlag. Lyder dette som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os via telefon eller mail. Det er også muligt at komme forbi butikken og få en snak.

Du finder vores kontaktinformationer her.

Her løser vi vvs, bad og energiopgaver:

Læs mere om opgaver, som vi udfører over hele Midt- og Vestsjælland – herunder i Holbæk og vi servicerer kunder indenfor området Nykøbing, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde.

 

Vores kompetencer dækker opgaver som:

Har du opgaven, så står vi altid klar

Kontakt os allerede i dag her

 

Vi løser opgaver indenfor: 

  • Private 
  • Boligselskaber
  • Ejendomme til det private og kommunale
  • Industri og erhvervsejendomme
  • Byggeri
  • Virksomheder
  • Erhverv - Kontor samt detail
  • Skoler